Hoe denk jij over ons?

Wil je ons wat vertellen? Ben je heel erg blij met een product of eigenlijk toch wat minder? Heb je suggesties voor de site? Leuke producten die je mist in ons aanbod? Een goede tip? Laat een boodschap achter in ons gastenboek! Bink en Blink vindt goede service en tevreden klanten ontzettend belangrijk. Wij werken constant aan verbetering van de site en het aanbod. En daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken! Wij horen graag wat jij van Bink en Blink vindt. Voor ons is het hartstikke leuk als je helemaal ‘happy’ bent. Maar naar kritiek luisteren we ook. Daar worden we alleen maar beter van!

Een berichtje achterlaten is heel makkelijk. Hieronder vind je een kader waar je zo je boodschap in kunt plaatsen. Alvast bedankt voor je reactie!

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Helemaal top!

★★★★★
Graag wil ik jullie een groot compliment geven. Ik zocht nog even snel een kerstcadeau en die vond ik op jullie site. Dus de tas besteld en verder niet op de site gekeken. Vandaag kreeg ik een pakketje binnen met daarin mijn bestelling dat echt heel erg mooi is ingepakt!En ik las nu pas op de site dat jullie een geweldige service beloven. Nou dat maken jullie echt helemaal waar! In het vervolg zal ik zeker weer bij jullie bestellen! En ook al is het niet voor mijn eigen dochter: ik laat het gewoon weer zo mooi inpakken!
- Karina

Klasse

★★★★★
Afgelopen week de shirts ontvangen, ze zijn super leuk! En ondanks dat het uitverkoop was, alles mooi ingepakt, klasse!
- Stella

Prachtig

★★★★★
Wat een schitterende site hebben jullie zeg. Hier wordt echt heel veel aandacht aan besteed, dat kun je wel zien! En de verpakking, prachtig gewoon. Mijn complimenten!
- Annabelle