Over ons

Over ons, ik weet het: er is al veel aanbod in webwinkels. Maar volgens mij kan het nog véél beter. Wat betreft het assortiment, en de website, maar bovenal: De service!

Wat Bink & Blink voor jou betekent? Een goede prijs-/kwaliteitverhouding, een rijk gevarieerd aanbod in babykleding, kinderkleding en dameskleding en regelmatig nieuwe artikelen.

Wij verkopen hippe kindermode. Babykleding, meisjeskleding en jongenskleding, makkelijk te bestellen in onze online webwinkel. Daarnaast hebben we de damesmerken King Louie en Claesen’s in ons assortiment in de maten S, M, L en XL.

Sinds 16 november 1999 hebben we een winkel in De Kempenaerstraat 1F in Oegstgeest. Baby en kinderkleding. Met veel nieuwe merken zoals Vingino en Retour, Looxs, Moodstreet, Bampidano, Feetje, Jubel, Sturdy en meer naast onze vertrouwde merken. Afhalen in de winkel mag altijd.

De damesmode is alleen nog online te verkrijgen wel af te halen in de winkel na bestellen.

Bink & Blink is betrouwbaar en levert de producten snel. Wij onderscheiden ons nou eenmaal graag met uitstekende service!

Door de winkel die tot 17.30 uur open is lopen we altijd 1 dag achter met bestellingen leveren. Houdt u daar rekening mee.

Wij zouden het leuk vinden als u een berichtje achterlaat bij de recensies. Natuurlijk kunt u ons ook volgen op Facebook voor de nieuwe collectie, kortingen en acties. Like onze pagina en u krijgt al het nieuws.